Previous ◁ | ▷ Next

Богородчанській ЗОШ №2 виповнилося 25! Це багато? А ви запитайте про це у випускників цієї школи, які любовно називають її ластів"янкою. 
17-літніми юнаками і юнками вилетіли вони із шкільного гніздечка, а вчора прийшли на свято змужнілими, успішними, дехто вже з легкою памороззю сивини на скронях, але все ж з тією дитячою радістю й теплими спогадами про дитинство. 
А ви спитайте в учителів, які відмірюють ритм свого життя шкільним дзвінком, а тому час їх майже не торкається...от тільки зморшки довкола очей все глибші...й окуляри стають постійною прикрасою. 
А ви спитайте в директора, яка присвятила цій школі 25 років свого життя...і яка є для неї не другим, а часто першим домом, бо тут, буває, сонце сходить і заходить.
А ви спитайте ластівок, які від першого року облюбували шкільні вікна, і невтомно повертаються з далеких країв, аби вивести тут ластів"ят.
А втім...згадаймо вчорашнє свято, щоб все зрозуміти без слів. 
Отож, P.S ( тобто Рісля Sвята :) )

71642284 2364018630487116 6392608299501486080 n

Прохолодного ранку 6 жовтня 2019р., у день професійного свята Дня вчителя , мелодійним переливом дзвоника школа-ластів’янка скликала до святкового залу гостей.

2

Звучить шкільний гімн "Доброго ранку, школо", якому теж 25...Скільки поколінь школярів він об"єднав!

3

Зачувши знайомі позивні шкільного гімну, випускники різних років впевнено підтримують виконання такої дорогої серцю пісні, складеної Н. Романів та М.Шутаком

4А ось і ведучі- учениця 11 класу Яна Скрипник та випускник 2019р Михайло Левицький.5А це- неповторні ведучі Софійка Вацеба ( яка в цей день ще й іменинниця) та Любчик Богославець

6Найвагоміші моменти шкільного життя завжди розділяють отці греко-католицької церкви Івана Богослова. Слова вітання та благословення від о.Михайла Момота7Приємні спогади...Вчителька Руслана Лапко, виявляється, пам"ятає цю школу ще від першого урочисто закладеного каменя. Тоді ій було 16... Вона і не здогадувалася, якою рідною незабаром стане ця школа для неї на довгі роки. А директору Богородчанської школи №1 Онкалюку Ігорю Івановичу теж є що згадати, адже школа №2, в якій він багато років працював заступником директора з навчально-виховної роботи, є такою ж рідною.

8Але найяскравіші спогади, мабуть, збереглися в першої та незмінної директорки школи Уляни Маріанівни Битківської.

9Приємно було гортати сторінки шкільних хронік разом із І.М. Петрашом, колишнім генеральним директором УМГ «Прикарпаттрансгаз» , що спричинився до будівництва обох богородчанських шкіл, В.Х. Брусом, колишнім головою Богородчанської райдержадміністрації, який увесь час не був байдужим до життя школи,11Надворі занегодило, але у святковому залі тепло від щирих посмішок . 

12       Школу вітають випускники. Місто не спить , коли натхненно Христя Кривцун виконує пісню Квітки Цісик "Місто спить". Настрою додає чудовий вальс у виконанні Олі Паславської-Здерки та Влада Дем"яніва 

13

Гостями свята є люди, які сьогодні з позицій державних посад дбають про школу, допомагають у забезпеченні її належного функціонування, турбуються про її благополуччя. Це Головчук М.М., голова районної ради, Понайда В.В., заступник голови Богородчанської РДА, Заремба Р.Д., селищний голова.

14

15

16

М.Ю. Косилу, директору обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, теж було що згадати, адже Богородчанська ЗОШ №2 не раз приймала Всеукраїнські семінари керівників обласних центрів туризму та краєзнавства України та відповідальних за цю ділянку роботи освітян Києва.

17

Колег вітає О.П.Іванус , заступник начальника управління освіти, молоді та спорту

18А ці вчителі працюють в школі від першого дня її відкриття, тобто 25 років.

19Натхненно співає Тетяна Барва... 

21і з радістю згадує, що вона теж вихованка цієї школи.

22А це неповторне попурі від вчителів музичної школи...ну не повірите, але вони теж колишні учні цієї школи..ну майже всі, окрім двох матусь наших чарівних випускниць. 

23

 З вітальним словом та приємними спогадами звернувся до своїх вчителів Святослав Никорович, колишній учень школи №2, а нині депутат обласної ради, який і досі щиро вболіває за свою альма-матер. 

25Г.М Канюк, яка нині завідує культурою Богородчанського району, теж було що сказати і що згадати, адже свого часу вона працювала заступником директора з виховної роботи в Богородчанській школі №2. Тут, у стінах цієї школи, народився відомий нині сімейний ансамбль «Вишиванка». 

26Співає Інна В"ялова. Так, так, ви вгадали, випускниця Богородчанської школи №2

27А ось і ті, чиї шкільні захоплення переросли в любов - і вже через декілька років з"явилися шкільні сім"ї. Тепер школярами є вже їхні дітки .

28А до цієї юної кокетки залицяється прекрасний танцюрист, який ще навчається в школі, але коли виросте....Ну начувайтеся, дівчата!

29Світлана Весна... Щойно за кулісами згадувала цікаві шкільні історії, своїх вчителів та такий рідний 205 кабінет.

30

31Подяки ветеранам від відділу освіти.

32Цвітуть, цвітуть і очі, й хризантеми...

33І радості в очах багато...

34і мудрий спокій... 

35

А ця співоча квіточка - 11-класниця Діанка Проць

37

А от і експерт у галузі модних освітніх тенденцій Юліана Кріцак

38

Стильним аксесуаром для вчителів сьогоріч є указка, яка підкреслює силует педагога , надає можливість виглядати стрункішою, витягає фігуру до певної висоти, до якої ніяк не може дотягнутися Міністерство освіти, щоб гідно профінансувати цей стиль, який демонструє Діанка Соловей

39

Особливим шармом вирізнятиметься вчитель з ноутбуком. Це прекрасно демонструє Настя Бурковська

40

Родзинкою колекції має стати величезна вчительська сумка чи навіть валіза, в якій вчителька нестиме додому не лише неперевірені зошити, але й заробітну плату

41

Підтримувати себе у добрій педагогічні формі кожному освітянину допоможе айфон не нижче 7-ї версії. Це вдало демонструє Антонія Колесова, якій сьогодні, до слова, виповнюється 15

42

Останнім штрихом має стати приємна посмішка

43

Прикро, що особливих модних освітянських тенденцій для чоловіків-учителів освітянські модельєри не розробили, оскільки минув уже добрий десяток років з того часу, як Міністерство освіти занесло педагогів-вчителів до Червоної книги української школи як вид стрімко зникаючий

44

Сьогодні в школі свято...і вчителі співають...

45

Згадаймо й тих, хто не повернеться до школи вже ніколи. Анна В"ялова надзвичайно чуттєво виконує пісню "Свіча"

46

Школа святкує день народження, то як же без торта? Матвій Дерев"янко мусив пересвідчитись, що все в порядку. Ну, гадаємо, таки в порядку, раз пальчики облизує :)

47

Надворі осіння сльота, а в святковому залі завесніло від усмішок, людського тепла та щирої родинної атмосфери.

48

З днем народження, рідна школо!

49

50

З днем народження, Ірино Михайлівно! У Вас нині потрійне свято ! І хай всі знають, що Вам сьогодні...25!!!! :) Ну, майже 25. А як же інакше?

51

Хай завжди повертаються до тебе твої ластів"ята...І нехай буде так, як співається в нашому гімні :" Боже, дай горя не знати жодному Твому пташаті!"

52

53

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Актуально

_viber_2024-03-19_19-46-35-633.jpg

 0

12

Cards OO 1

 

11121

 ОІППО 

 

 bienestar emocional facebook

safe imцage

 safe iрmage

зображення viber 2023-03-10 14-46-11-819

 89924896 1114675762210805 8971566689929920512 o

safe iсmage

 

11

 

safe image

1111